Man er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning 

Holteprojekt Bygherrerådgivning A/S kan have brug for en erfaren  bygherrerådgiver med stor byggeteknisk indsigt og interessere for projektledelse.

Holteprojekt er kendt for sine unikke faglige kompetencer og virksomheden blive ofte involveret i opgaver, som er rimeligt komplekse. Dette stiller store krav til dine evner som bygherrerådgiver og projektleder samt din viden inden for byggeteknik. Værdigivende bygherrerådgivning er nøgleordet i denne alsidige stilling.

Vi er et uafhængigt bygherrerådgivningsfirma stiftet i 2002. Medarbejderstaben udgør i dag 4 bygherrerådgivere og 1 sekretær, og vi søger løbende efter nye kompetente medarbejdere. Virksomheden er et selvstændigt datterselskab af det norske Holte www.holte.no, der med mere end 190 ansatte er Norges største konsulentfirma inden for projektstyring

Stillingsbeskrivelse:
Du bistår bygherren gennem hele projektet, og fungerer som sparringspartner lige fra den indledende fase, hvor løsninger og muligheder diskuteres til projektet afleveres/idriftsættes.
Du får ansvaret for at lede projekter fra start til slut og står derfor både for bygherrerådgivningen, projektering, koordinering, myndighedsbehandling, tilsyn m.v. Du kommer til at stå for projektering af mange forskellige typer projekter – typisk i størrelsesordenen 10 til 30 millioner kroner.

Egenskaber:
Du er en ambitiøs og målsøgende person, der både er selvstændigt arbejdende og en god team-player.
Du er kvalitetsbevidst og ærekær omkring dit arbejde.
Du er engageret og arbejder vedholdende med et projekt.
Du tager ansvar for de opgaver, du påtager dig, og er ikke bange for at vise vejen, når der er behov for det.
Du bidrager til det kollegiale samvær og har en let og glad tilgang i en travl hverdag, hvor der er masser af plads til et godt grin.

Kvalifikationer:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund, som ingeniør eller arkitekt og har erfaring med bygherrerådgivning.
Du er flydende i dansk skrift og tale, og kan kommunikere med folk både internt og eksternt.
Du har erfaring med IT samt kendskab til AutoCAD.

Du tilbydes:
En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Derudover tilbydes der frokostordning, pensionsordning samt sundhedsforsikring m.v.
En interessant stilling i en virksomhed i god vækst, hvor du har god mulighed for at præge hverdagen. En stilling med gode udfoldelses- og udviklingsmuligheder i en velrenommeret ingeniørvirksomhed med korte beslutningsprocesser, hvor man ikke er bange for nytænkning.

Arbejdssted:
Lyngby

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@holteprojekt.dk.

Vi kontakter dig selvfølgelig, hvis vi mener at netop din ansøgning har interesse for Holteprojekt.