Udvikling

Vi hjælper bygherren med planlægning, udvikling og finansiering. Vi kan yde ekspertbistand til bebyggelses- og lokalplanlægning, volumenstudier, dialogbaseret udbud af grunde, partnering og byggeprogrammering.Idéen er det første afsæt i et byggeprojekt.

De vigtigste beslutninger træffes ofte tidligt, hvor man ved mindst.

Vi vil gerne være med fra begyndelsen og vi kan har stor erfaring i mange forskellige udviklingsprojekter. Vi kan finde den bedste vej frem med fokus på visionerne, mulighederne, behovene. Vi udarbejder beslutningsgrundlag, overslag, tidsplan. Vi etablerer kontakt med investorer. Sammen med vores faste samarbejdspartnere kan vi levere det samlede behov for en udviklingsproces herunder potentialeanalyse, kommunikation og formidling samt finansieringsanalyser.

I projektets opstartsfase hjælper vi med at få alle brikker på plads, og vi sikrer, at beslutningsgangene er veldefinerede og opgaverne rigtigt fordelt.

 

Investeringsrådgivning

Når du skal købe eller sælge investeringsejendomme, er holteprojekt en stærk partner.

Vi stiller vores tid, kræfter og vores byggetekniske knowhow til rådighed for at give dig en professionel, fokuseret og serviceorienteret rådgivning. Det sikrer dig det bedste forløb, når du skal købe eller sælge ejendomme.

Gennem tæt dialog skaber vi det overblik, der er nødvendigt for at forhandle et køb eller salg på plads.