Byhuse på fem nyopførte moler er på vej ud for Teglholmen i Københavns Sydhavn. Projektet, som Reka Gruppen og udviklings- og entreprenørselskabet KPC står bag i et samarbejde med advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, har fået navnet Piers. Nu kommer de første byhuse til salg.

I første omgang drejer det sig om 18 boliger, som forventes klar til indflytning medio 2020. Til salgsopgaven er udpeget Home Projektsalg. Planen er at opføre i alt 45 boliger.

Byggeriet af projektet, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter i samarbejde med Holscher Nordberg Architects, er netop gået i gang. Boligerne bliver fra 106 til 154 kvm, og priserne kommer til at ligge fra 4,9 til 9,5 millioner kr.

– Her kan man bo på vandet i hovedstaden. Det er et projekt med en sjælden beliggenhed, som ikke kommer på markedet igen i København. Den slags liebhaveri vil der altid være et marked for – uanset hvor meget, der bliver bygget i hovedstaden. Derfor forventer vi også, at der bliver stor interesse for boligerne, siger adm. direktør Jesper Kristensen, Reka Gruppen.

Ejendommen lige bagved de nye boliger i Piers-projektet, West Coast Park, har Reka opført sammen med KPC og en række andre vestjyske investorer.

Reka Gruppen fra Varde har siden 1994 udviklet og opført mere end 5.000 boliger – mange af dem i hovedstaden, hvor Reka i København har investeret for 1,5 milliard kr. inden for de seneste fem år. Reka Gruppen er også kendt for udvikling og salg af Lalandia Billund og Lalandia i Rødby.